Æterisk olie til vask

kr.95.00

Æterisk olie til vask er naturligt og disse olier er 100% naturlige. De udvindes gennem vanddestillering eller koldpresning af blomster, frugter, skaller eller andre planter. Du kan derfor være helt sikker på, at de ikke indeholder nogen syntetiske tilsætningsstoffer.

Olien kan tilsættes vaskenødder under vaskningen, eller til tørrebolde under tørringen.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Beskrivelse kommer snart.

Du kunne også være interesseret i...

 • Sæbebær Vaskenødder og sæbebær medium
  kr.69.00kr.169.00

  Sæbebær, også kaldet vaskenødder, er et 100% naturligt vaskemiddel. Sæbebærene er økologiske, veganske, allergivenlige og helt biologisk nedbrydelig.

  🌿 Økologisk og allergivenlig
  👕 Skånsom mod tøj og hud
  💚 Ingen kemi og tilsatte konserveringsmidler

  Sæbebærene fås i poser af tre forskellige størrelser, og der er til over 90 vaske i en pose med 250 gram.

  Vælg en naturlig pletfjerner, og prøv vores naturlige vaskeolier for at tilføje duft til tøjet. For en hurtigere tørring af tøjet i tørretumbleren, prøv vores tørrebolde.

 • Pletfjerner
  kr.59.00

  Denne pletfjerner blok er et naturvenligt alternativ til den almindelige kemikalie-baserede pletfjerner. Pletfjerneren er vegansk, og er lavet af 100% naturlige olier og mineraler. Så den er selvfølgelig helt bionedbrydelig. Det er stadig en utrolig effektiv pletfjerner, som med sine naturlige ingredienser er skånsom overfor dit tøj og for miljøet.

  Prøv også vores æteriske olie til vask, vores tørrebolde og vores vaskenødder – så har du hele sættet til en miljøvenlig vask.

 • Tørrebolde Tørrebolde fire - 50 % Off
  kr.80.00kr.100.00

  Tørrebolde bruges i tørretumbleren. De absorberer fugt fra tøjet, og reducerer tørretiden med op til 25%. Derudover hjælper de også på at der ikke kommer så meget krøl, under en tørring. Så gør både dig selv og miljøet en tjeneste, og benyt tørrebolde, når du bruger tørretumbleren i stedet for at hænge tøjet til tørre.

  Vi anbefaler at du bruger vores vaskenødder og pletfjerner, for at opnå en helt naturlig vask. Dertil kan du bruge en æterisk olie, for at give tøjet et naturligt pift.

Æterisk olie lavendel

Æterisk olie til vask

Tilføj til kurv