Bidering

DKK90.00

Bideringen fra Natursutten er fremstillet i det samme materiale som Natursutten. Et blødt naturmateriale, som naturligvis er fri al skadelig kemi.

Bideringen er selvfølgelig CE-mærket, bæredygtigt produceret og er miljøvenligt indpakket.

På lager

Beskrivelse

Når barnet begynder at få de første tænder, bliver tandkødet ømt, hvor de nye tænder er på vej ud. Det er ikke særlig rart, og for nogen børn smertefuldt. For at berolige barnet og mindske smerten, hjælper det at have noget “at bide i”. Bideringen fra Natursutten kan være med til at mindske smerten, og samtidig massere de ømme gummer, som børnene kan have.
Bideringen lever op til samtlige krav i forhold til den europæiske standard EN71 som er EU’s norm for sikkerhed og giftfrihed.

Bideringen er et dansk design, fremstillet af Natursutten ApS. Den har form som en søstjerne, og har små knopper, som hjælper med blidt at massere og lindre ømme babygummer. Bideringen er testet lovpligtig efter den europæiske standard for legetøj (EN71), samt testet under de samme krav som gælder for narresutter (EN1400:3), som er mere strike krav. Derudover er bideringen også testet af ForbrugerLaboratoriet i Danmark.

For at rengøre bideringen, vaskes den i varmt vand med sæbe. Efterfølgende skylles den og tørres grundigt.

Følg nedestående brugsvejledning:

  • Før du bruger bideringen første gang, skal den desinficeres i kogende vand i 5 minutter og derefter nedkøles.
  • Brug mild flydende sæbe til at vaske bideringen. Skyld og tør grundigt efter vask. Dette bør gøres med jævne mellemrum.
  • Over tid vil bideringen få en mørkere farve. Det skal du ikke tænke på, det er helt naturligt.
  • Læg ikke bideringen i desinficerende væske, og efterlad den ikke i direkte sollys eller stærk varme.
  • Læg bideringen i køleskabet for at nedkøle den. Bideringen må på intet tidspunkt nedkøles i fryseren.

Læs mere om bideringen på natursuttens hjemmeside her.