Fejebakke metal

kr.79.00

Denne fejebakke er lavet af i metal i en mørk grøn farve, hertil er skaftet lavet i bøgetræ. Fejebakken er produceret af mærket Redecker, som er et tysk mærke, kendt for at lavet kvalitetsprodukter. Så går du og skal bruge en ny fejebakke? Vælg en i metal i stedet for i plastik.

På lager

Beskrivelse

Fejebakke i metal. Producenten bag denne lækre fejebakke, er det familieejede design og producent firma; “Bürstenhaus Redecker” som er fra Tyskland. Det er et firma som har været kendt for at levere kvalitetsprodukter siden 1935. Det er blandt andet på grund af, at deres produkter er håndlavede og altid byder på et spændende og lækkert design. Udover design og god kvalitet, levere Bürstenhaus Redecker altid et produkt som er lavet af naturlige materialer. Dette er godt for miljøet, og derfor også en stor grund til at vi har valgt dem her hos naturvenlig. Derfor er  deres produkter altid lige så miljøvenlige og naturlige som de er flotte og praktiske. Som Bürstenhaus Redecker selv siger det, skiller de sig ud fra konkurrenter ved at bruge genanvendelige ressourcer, og derfor passer dette produkt perfekt ind på vores hjemmeside. En smuk, praktisk og miljøvenlig fejebakke som er et bedre alternativ end fejebakker af f.eks. plastik!

Passer godt sammen med vores fejekost i træ.

Du kunne også være interesseret i...

 • Kobbersvamp
  kr.39.00

  En kobbersvamp er det perfekte redskab, i den perfekte form. Kobbersvampen, fungerer som en helt almindelig svamp bare bedre, mere holdbar og mere miljøvenlig. Det er en svamp, som kan bruges overalt i huset. Det kan være alt fra at vaske dine køkkenredskaber, til at gøre toilettet eller ovnen ren.

 • Skrubbebørste
  kr.25.00

  En god og solid børste til de beskidte ting som virkelig skal skrubbes. Børsten er lavet af Burstenhaus Redecker, som er kendt for godt solidt håndværk.

  Børsten er lavet af bøg og plantefibre.

 • Fejekost
  kr.99.00

  En rigtig flot fejekost, der er lavet af 100% naturlige og holdbare materialer. Skaftet er lavet af bøgetræ, og børstehårene er lavet af fibre fra sukkerpalmen. Børsten passer godt sammen med den grønne metal fejebakke. De kan også købes som sæt.