Food hugger – Avocado

DKK59.00DKK79.00

Undgå unødvendig madindpakning, og få fat i en food hugger, som kan bruges gang på gang. Den holder din avocado frisk og fugtig, så den holder længere. Der er selvfølgelig ingen skadelig kemi i produktet.

Vælg mellem en pakke med et eller to stk.

Du kan hurtigt og nemt vaske dem op i hånden, eller give dem en tur i opvaskemaskinen.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

En food hugger kan hjælpe dig hvis du også kender det med at du har en halv avocado i overskud, og du ved den bliver dårlig hvis du ligger den i køleskabet? Med denne smarte opfindelse, holder din avocado længere og den holder også sin smag og fugtighed. Så slut med brug af staniol og film, denne avocado hugger kan nemlig bruges igen og igen. Køb den og undgå unødvendig affald og madspil. Den er selvfølgelig også fri for skadelig kemi. Se også vores andre foodhuggers. Food huggers til citrus og food huggers 5 stk.

Brand

Food huggers

Du kunne også være interesseret i...

 • Food huggers
  DKK129.00

  Denne pakke er til dig der gerne vil have en food hugger til ethvert formål. I pakken får du hele fem food huggers i forskellige størrelser og i friske grønne farver. Gå ind i kampen mod madspild og engangsemballage og hold samtidig dine fødevare friske. Food hugger er lavet i fødevarevarekvalitets godkendt silikone, og er helt fri for skadelig kemi, som BPA og phthalater.

  Vaske dem i opvaskemaskinen eller i hånden.

   

  Tilføj til kurv
 • Stasher bag
  DKK119.00

  Stasher bag er den perfekte genanvendelige pose til opbevaring af mad i køkkenet, eller til at pakke din madpakke i. Posen er lavet af 100% platin silikone, så den er helt plastikfri, men stadig meget holdbar. Efter brug giver du den bare en tur i opvaskemaskinen, og så er den klar til brug igen.

  Pakken indeholder 1 stk.

  Tilføj til kurv