Kokosfiber børste

DKK29.00

Børsten kan bruges til alt fra vaskning af grøntsager og frugt, til rengøring af gryder og pander. Dens ovale design, med børste hår der stikker ud fra alle sider, gør den meget fleksibel og meget nem at bruge. Børsten har et ophæng i toppen, som gør at den kan hænges rundt omkring, eller bruge det som håndtag hvis det er at foretrække.

Børsten er af mærket Redecker og måler 10 x 7.5 x 4.5 cm

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Kokosbørsten fra Redecker, er en organisk børste, some r lavet udelukkende på naturlige materialer. Da den er lavet af kokosfibre er den som udgangspunkt meget blød. Dette kan være en stor fordel, da nogle frugter er “sarte” og kan blive bløde, hvis man trykker lidt for hårdt med hænderne.  Derudover er den dejlig at holde ved, og den behøver derfor ikke noget håndtag. Den er i stedet fyldt med børstehår hele vejen rundt, hvilket er en fordel, da nogle ting kan være svære at skylle og få alt snavs væk. 

Børstehårene i andre børster, kan indeholde nogle stoffer der ikke er gode for kroppen, derfor er en organisk kokos børste et godt alternativ, da det både gavner miljøet og kan skabe bedre forhold for det man spiser. Børsten er af god kvalitet, og kan holde lang tid. Som andre børster skal den efter brug, bare lige skylles og rystet af.

Det anbefales dog at man en gang månedligt, hælder lidt eddike i en kop sammen med en dråbe opvaskemiddel og ligger børsten i blød. Kortvarigt hvis den bare skal vaskes. Hvis man derimod vil gøre børstehårene blødere, skal man lade den ligge i blød omkring 60 minutter. Hvis man gør dette, vil den organiske kokos børste kunne holde længere, og hårene vil forblive bløde.

Du kunne også være interesseret i...