Kobberskrubber

DKK39.00

Det perfekte redskab, i den perfekte form. kobberskrubberen, fungerer som en helt almindelig svamp bare bedre, mere holdbar og mere miljøvenlig. Det er en kobberskrubber, som kan bruges overalt i huset. Det kan være alt fra at vaske dine køkkenredskaber, til at gøre toilettet eller ovnen ren.

Ikke på lager

Beskrivelse

Kobber er meget hård af natur, men med den rigtige pleje, kan kobber blive det perfekt redskab. Det er gjort blødere, hvilket gør at den ikke vil efterlade skrammer, eller gøre skade på nogen anden måde. Til Gengæld er den super effektiv, overfor snavs eller andre former for pletter som skal fjernes. Endnu en fordel ved kobber, er at det får overflader til at skinne. Det vil sige, at hvis man skrubber godt og grundigt, kan man næsten få brugte overflader til at ligne nye igen.

Langt størstedelen af folk i Danmark, køber engangssvampe, som man bruger en eller to gange, og så ryger de i skraldespanden. Hvis man i stedet køber kobberskrubberen, kan den bruges mange flere gange, og er mere effektiv. Udover det, gavner det også miljøet, at bruge kobberskrubberen, i stedet for at bruge ting som bliver masseproduceret og smidt ud efter brug.

Vigtigt at vide er at kobberskrubberen kan, når den er tør være hård ved sarte overflader. Derfor er det vigtigt at man gør den våd før brug, hvis den skal bruges på sarte overflader. Hvis man er i tvivl, så vær på den sikre side og gør skrubberen våd, da det ikke rigtigt vil påvirke resultatet af din skrubning. Kobberskrubberen er ikke egnet til teflon eller andre non-stick overflader. Non-stick overflader, er f.eks. de fleste pander, som gør at ting ikke klistre sig lige så godt fast til redskabet efter brug. Det gælder både i våd og tør tilstand. For et bedre produkt til teflon og andre non-stick overflader, se vores milde grydeskrubber, som er lavet af risrødder.

For at holde skrubberen ren, kan man vaske den på 60*c. Det skal helst være inde i et pudebetræk, strømpe eller lignende, for at skåne vaskemaskinen.

Du kunne også være interesseret i...

  • Plastikfri altmulig klude, 5 stk

    DKK15.95
    Tilføj til kurv
  • Mild grydeskrubber

    DKK45.00
    Tilføj til kurv