Tilbud

Komposterbare hundeposer, 2 størrelser

DKK13.95 DKK10.00

Nu kan du også få dine hundeposer i kompostbart materiale. Poserne er lavet på bioplast og er fuldstændig bionedbrydelige. Husk at hundeposen stadig skal i skraldespanden efter brug.

Poserne fås i to størrelser:

  • Lille, måler 20,5 x 28 cm (30 stk)
  • Stor, måler 23,5 x 32 cm (25 stk)
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Komposterbare hundeposer fra maistic i både stor og lille størrelse, alt efter hunden og dens efterladenskabs størrelse. Både store og små hundeposer er OK compost home certificerede hundeposer.

De er lavet på økologisk dyrket majs, og PHA af planterester. Det vil altså sige at hvis vi bare skiftede vores normale hundeposer ud med disse, vil vi kunne spare planeten for en helt masse unødvendig plastik.

På æskerne er der påtrykt en dato, så man kan holde styr på hvornår de eventuelt bliver for gamle. Holdbarheden er 1 år fra produktionsdato, så det skulle ikke blive noget problem.

De komposterbare hundeposer er en del af den nye maistic hundeposer serie, som er skabt på efterspørgsel fra mange kunder. Både fordi at mange ønsker en pose som er tilpasset hundens størrelse, men også fordi det er en nem måde at hjælpe miljøet på. Det eneste der skal til er at skifte den normale hundepose ud, med den miljøvenlige hundepose fra maistic.

Selvom hunde poserne er komposterbare, plastik frie, miljøvenlige og hvad man nu ellers vil kalde dem, skal de dog stadig i skraldespanden. For selvom den er komposterbar pynter den ikke derude, efterlad kun potespor.

Som skrevet fås poserne i to forskellige størrelser, den store måler 23,5 x 32 og der får du 25 poser. Den lille måler 20,5 x 28 og her får du 30 poser. Poserne er uigennemsigtige og har en mørkegrøn farve.

Så hjælp gerne miljøet og gør det blot ved at skifte dine normale hundeposer ud med de komposterbare hundeposer fra maistic. 

Du kunne også være interesseret i...