Beskrivelse
Et perfekt redskab til køkkenet, som gavner miljøet frem for andre alternativer som engangssvampe. Der er her snak om en skrubber, som er rigtig god til gryder, pander og især wokgryder. Vi har alle prøvet at miste overblikket, hvilket resultere i lidt brændt mad på bunden af vores gryde eller pande. Efterfølgende skal man stå og skrubbe i flere minutter, for at få de brændte rester af. Her har man en løsning, som vil gøre det nemmere at skrubbe resterne væk, samtidig med at man træffer et miljøvenligt valg. Skrubberen her er lavet af risrødder, som er naturlige rødder fra risplanten. Rødderne findes nogle gange helt op til 30 centimeter under jorden, hvilket gør dem meget brugbare. Skrubberen er derfor rigtig stærk, og holdbarheden er rigtig lang hvis man passer på sin skrubber. Samtidig er risrødder også meget venlige overfor dine køkkenredskaber, da de på trods af styrken, stadig er meget “bløde” så det ikke efterlader ridser eller skader på nogen måde.