Old school tøjklemmer, 10 stk

kr.15.00

Lækre gammeldags tøjklemmer, som fungerer lige så godt som normale. De er lavet i et stykke, så der er ikke en samling eller andet der kan gå i stykker på dem.

Lavet i bøg, og måler 10,5 cm.

På lager

Beskrivelse

Beskrivelse kommer snart.

Du kunne også være interesseret i...

 • Tørrebolde Tørrebolde fire
  kr.149.00kr.199.00

  Tørrebolde bruges i tørretumbleren. De absorberer fugt fra tøjet, og reducerer tørretiden med op til 25%. Derudover hjælper de også på at der ikke kommer så meget krøl, under en tørring. Så gør både dig selv og miljøet en tjeneste, og benyt tørrebolde, når du bruger tørretumbleren i stedet for at hænge tøjet til tørre.

  Vi anbefaler at du bruger vores vaskenødder og pletfjerner, for at opnå en helt naturlig vask. Dertil kan du bruge en æterisk olie, for at give tøjet et naturligt pift.

 • Vaskenødder Sæbebær lille
  kr.65.00kr.155.00

  Sæbebær, også kaldet vaskenødder, er et 100% naturligt vaskemiddel. Sæbebærene er økologiske, veganske, allergivenlige og helt biologisk nedbrydelig. De er meget skånsomme mod tøj og hud, men samtidig rigtig effektive. Med vaskenødder kan du være sikker på at du får rent og frisk tøj efter en vask, og at farverne og strukturen i dit tøj vil holde længere, grundet mildheden i sæben.

  Sæbebærene fås i poser af tre forskellige størrelser, og der er til over 90 vaske i en pose med 250 gram.

  For at tilføje en duft til vasken, prøv vores naturlige vaskeolie. For en hurtigere tørring af tøjet i tørretumbleren, prøv vores tørrebolde. Og til at fjerne pletterne, prøv vores naturlige pletfjerner.

 • Æterisk olie lavendel
  kr.90.00

  Æterisk olie til vask er naturligt og disse olier er 100% naturlige. De udvindes gennem vanddestillering eller koldpresning af blomster, frugter, skaller eller andre planter. Du kan derfor være helt sikker på, at de ikke indeholder nogen syntetiske tilsætningsstoffer.

  Olien kan tilsættes vaskenødder under vaskningen, eller til tørrebolde under tørringen.