Plastikfri tandtråd, 30 meter

kr.29.95

Plastikfri tandtråd. Selvfølgelig skal din tandtråd også være plastikfri, og det er heller ikke noget problem med den nye tandtråd fra Maistic. Tandtråden kommer i en fin lille glas flakon, som du kan genbruge efter du er færdig med tandtråden.

En pakke indeholder 30 meter tandtråd.

På lager

Beskrivelse

Beskrivelse kommer snart.

Du kunne også være interesseret i...

 • Plastikfri tandbørste til børn
  kr.19.95

  Plastikfri tandbørste til børn. Med børnetandbørsten fra Maistic er der plads til leg, den er formet som et firben eller en dinosaur, så det bliver lidt mere spændende at børste tænder. Skaftet er godt at holde på, og børstehårene er bløde, som det er anbefalet til de mindste.

 • Genanvendelige rondeller
  kr.29.00

  Genanvendelige rondeller lavet af bambus fibre, som gør at de er bløde mod huden. Derudover har bambus en anti bakteriel virkning, som gør at materiale egner sig godt til produkter i forbindelse med personlig pleje. Efter brug vaskes rondellerne, og så er de klar til brug igen.

  En pakke indeholder 4 stk.

  Se også vores bambus tandbørste, vaskenødder og vores smarte tandbørste etui.

 • Bambus tandbørste
  kr.20.00

  Bambus er vandafvisende og anitbakteriel, hvilket gør at det er et godt naturvenligt alternativ til plastik. Gør naturen og jordkloden en tjeneste ved at vælge en bambustandbørste, i stedet for en af plastik.

  Børstehårene er bløde til medium.

  Tandbørsten fås i farverne sort og beige.