Sæbebar Savon du Midi

Out of Stock

kr.20.00

Sæbebar fra Savon du Midi, kommer i tre forskellige varianter; lemongrass, sandalwood og provence. De bliver produceret i små produktionsanlæg, og er lavet udelukkende på naturlige materialer. Derfor kan du med en sæbebar fra Savon du Midi, vaske hænder med god samvittighed.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Et Karité sæbebar fra Savon du Midi er en eksklusiv sæbebar, som gavner miljøet og skåner din krop mod giftstoffer og parabener.

Karité sæberne fra Savon du Midi, bliver produceret i den franske provins, hvor folk med ekspertise i små sæbe produktionsanlæg står og laver dem. De bliver lavet på vegetabilske olier, som kommer fra en kontrolleret egen dyrkning. Derfor er sæben ikke bare god for miljøet, men den er også sund for kroppen. Mange sæber som bruges i dag, indeholder giftstoffer eller parabener, som ikke er sunde for kroppen. Derfor vil Karité sæberne være et godt alternativ til andre sæber. Efter forsæbning tilsættes der noget organisk karitésmør, sammen med enten honning, parfume eller sunde olier. Det afhænger af hvilken type sæbe der produceres. Alle ingredienserne er dyrket tæt ved produktionsanlægget, og dyrket organisk, så produktionen kan blive så miljøvenlig som overhovedet muligt. Samtidig er alle olierne organiske, hvilket også er godt for miljøet og ikke mindst kroppen. 

Sæberne bliver lavet i fem forskellige varianter, hvoraf der kan købes tre her på siden; Lemongrass sæben, som har en lugt af citron. Oliven og lavendel sæben som har en meget kraftig lugt, og virkelig er med til at friske det hele op. Den sidste sæbe er sandalwood sæben. Sandalwood er et af de eneste træer i hele verden som kan holde sin duft i årtier, ligegyldigt om den er lavet til sæbe eller om den står i skoven. Alle sæberne er organiske, gode for miljøet og sunde for kroppen. Favorit duften må man selv finde ud af. Flere varianter vil være tilgængelige senere.

Du kunne også være interesseret i...

  • Neglebørste træ
    kr.29.00

    En neglebørste som er lavet af ubehandlet bøgetræ og naturlige fibre. Den er derfor et godt alternativ til neglebørster i plastik. Børstehårene er stærke og holdbare.

    Børsten måler 9,5 x 3,6 cm.

Sæbebar lemongrass

Sæbebar Savon du Midi

Tilføj til kurv