Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 500, -

Kom tættere på natur med vandring

Kunne du godt tænke dig at komme lidt mere ud i naturen, men måske har en smule svært ved at overskue, hvor du skal starte, så er denne artikel lige noget for dig. Her vil vi nemlig komme ind på, hvordan du med blot et par gode vandresko, kan få et helt andet forhold til naturen.

Og naturen byder på mange fantastiske oplevelser med plads til ro og fordybelse, så hvis du lever et stressfyldt hverdagsliv, kan en gåtur i skoven være en hæderlig kontrast til lige at få pulsen en smule ned.

Begynd dit vandreeventyr i Danmark
Selvom det ser rigtig godt ud på Instagram, når folk poster billeder fra deres tur på Caminoen eller fra de Østrigske Alper, så gemmer der sig en masse vidunderlige oplevelser herhjemme i Danmark.

Du kan altså meget hurtigt, billigt og nemt komme i gang med at vandre. Prøv f.eks. kræfter med Hærvejen, som snor sig gennem hele Jylland, og som giver dig rig mulighed for at afprøve udstyr, distancer og teknikker i ro og mag, inden du kaster dig ud i en Camino-vandring.

Og selvom vi i Danmark ikke har bjerge eller den natur, som du finder i Norge eller længere sydpå i Europa, så vil jeg godt garantere dig for, at du nok skal blive tilpas udfordret på de danske vandrestier til, at du virkelig får en masse erfaring ud af det.

Få endnu flere vandreoplevelser i Norge og Sverige
Når du har fået nogle gode erfaringer herhjemme i Danmark, så har du jo mulighed for at flytte blikket mod den smukke natur i Norge eller i Sverige. Her kræver det dog, at du er smule hårdhudet, da både terrænet, vejret samt strækningerne kan være noget mere krævende end herhjemme.

Så kaster du dig direkte ud med at vandre oppe nordpå, uden at have gjort dig erfaringer inden, så kan din tur med stor sandsynlighed blive ødelagt, fordi du simpelthen ikke har forberedt dig godt nok.

En god idé er at blive komfortabel med at vandre med telt samt at sove heri, da det hurtigt bliver meget aktuelt, hvis du vandrer i den norske eller svenske vildmark.

Caminoen – en ægte pilgrimsvandring
Hvis det ikke er den skandinaviske natur, som trækker i dig men derimod den spanske eller
portugisiske varme, som du føler dig draget af, så skal du da tage ned og prøve kræfter med Caminoen.

Det gode ved Caminoen er, at den er meget overskuelig, selv hvis du ikke har været vandt til at vandre. Selvfølgelig kræver det noget træning frem mod din tur, men du kan planlægge din rute sådan, at du både kan gå lange eller korte distancer. Du kan endda tjekke ind på hotelværelser langs ruten, når du kommer igennem de meget charmerende spanske samt portugisiske byer.

Mange føler sig spirituelt oplyste, når de har gennemført Caminoen og nået frem til katedralen i Santiago de Compostela, så er du et sted i dit liv, hvor du har svært ved at finde overblik over, hvad du bør gøre eller ikke gøre, så kan du måske finde svaret i løbet af din Caminovandring.

Det behøver ikke være hverken svært eller dyrt at komme tættere på naturen. Alt det i princippet kræver, er at du tager dine sko på, bevæger dig ud ad døren og begynder at gå. Herfra kommer alle svarene på dine spørgsmål helt af sig selv.

God tur!