Genanvendelige rondeller, 4 stk

DKK29.00

Genanvendelige rondeller lavet af bambus fibre, som gør at de er bløde mod huden. Derudover har bambus en anti bakteriel virkning, som gør at materiale egner sig godt til produkter i forbindelse med personlig pleje. Efter brug vaskes rondellerne bare i vaskemaskinen, og så er de klar til brug igen.

En pakke indeholder 4 stk.

På lager

Beskrivelse

Erstat dine normale vatrondeller med genanvendelige rondeller, som kan bruges i lang tid. De genanvendelige rondeller, fungerer fuldstændig som normale vatrondeller. Den eneste forskel er at istedet for at smide dem ud, vasker du dem bare efter brug. Du kan vaske dem i hånden under vandhanen, eller smide dem i vaskemaskinen med dit andet tøj. På sigt vil du ikke kunne have gjort miljøet en tjeneste, men samtidig vil du også have sparet nogle penge.

Hvorfor bruge genanvendelige rondeller i bambus?

Genanvendelige rondeller vil ikke kun være en fordel i forhold til din hud. Det vil samtidig forhindre brugen af utroligt mange liter vand og unødvendig kemikalier. Bosmuldplanten, som bruges til de normale vatrondeller, har brug for meget vand og gødning for at vokse. Det bør derfor undgås at bruge bomuld til engangsprodukter, når det kan lade sige gøre. Undgå derfor at købe normale vatrondeller, som kun kan bruges en gang for derefter at blive smidt ud.  Derudover er der en lang lække andre fordele ved at lave skiftet:

 • Kan bruges igen og igen
 • Er bløde og blide mod din hud
 • Bambus har anti bakteriel virkning
 • Sparer på vandet og mindsker brugen af kemikalier
 • Du kan spare penge på sigt

Hvorfor bambus fibre?

De genanvendelige rondeller er lavet af bambusfibre, hvilket er godt af flere grunde. Først og fremmest gør det rondellerne meget bløde og blide. Herudover har bambus en anti bakteriel virkning, som gør at de egner sig godt til personlig hygiejne. Bambus er også en utrolig hurtigt voksende plante, som ikke behøver meget vand for at vokse. Det gør at den egner sig godt til produktions materiale. Hvis du vil lære mere om bambus og alle fordelene ved planten, har vi lavet et blogindlæg, som du kan finde her: “hvorfor er bambus godt?”.

Plejeinstruktion

Efter brug smides rondellerne bare til vask som nævnt tidligere. Vi anbefaler at du vasker dem ved 40-60 grader, alt efter hvad de har været brugt til. Der vil være nogle pletter der ikke kan gå af, medmindre der bruges kemikalier til vasken. Det anbefaler vi ikke, da pletterne ikke har noget at sige i forhold til renhed i denne sag. Vi anbefaler selvfølgelig at du vasker med sæbebær. På den måde vil du helt undgå unødvendig kemi, og have den mest naturlige vask.

 

Hvis du har gået med tanker om at lave dine egne hæklede vatrondeller, har vi lavet en guide der kan hjælpe dig på vej her. Hvis du til gengæld ikke føler du har haft tid eller overskud til det, er disse vaskbare rondeller et godt alternativ, da de fungerer på samme måde.

Du kunne også være interesseret i...

 • Savon du Midi sæbebar

  DKK35.00
  Vælg muligheder
 • Vatpinde af bambus

  DKK15.00
  Læs mere
 • Hårbørste barn

  DKK99.00
  Tilføj til kurv