Termobeholder til mad

kr.259.00

Tag din mad med på farten, med denne smarte termobeholder fra Aya&Ida. Food’ie kan indeholde 500 ml, og holder varmt i otte timer eller koldt i 12 timer. Food’ien er lavet i fødevaregodkendt rustfrit stål, og er fuldstændig fri for BPA, BPS og blødgørende stoffer.

Brug en drikkeflaske og tag også din morgenkaffe med på farten med Cup2Go fra Aya&Ida.

Andre køber også:
1 × Termokop
kr.239.00
kr.165.00

Beskrivelse

Food’ie fra Aya&Ida, er en termobeholder til mad i flot design og god kvalitet. Den er produceret i førsteklasses rustfrit stål (18/8), og hvert produkt er certificeret til at leve op til eller overgå LFGB.

  • Kapacitet: 500 milliliter
  • Åbning: 7 centimeter
  • Diameter: 10 centimeter
  • Højde: 16 centimeter
  • Vægt: 375 gram

Med denne genanvendelige termo madbeholder, kan du være med i kampen mod madspild og unødvendig spildemballage. Derved kan det være et lille skridt i den rigtige retning i forhold til at passe på vores natur og planet.

Produkterne fra Aya&Ida, er altså både gode for dig og for planeten. Se også den lækre temokop, Cup2Go.

Ved at købe en Food’ie, hjælper du også børn rundt omkring i verden med at få rent drikkevand. Aya&Ida foundation donerer 100 liter rent drikkevand gennem Unicef, for hver Food’ie solgt. 

Du kunne også være interesseret i...

  • kr.219.00kr.239.00

    Undgå at skulle bekymre dig om kaffe i tasken. Cup2Go holder 100% tæt, når den er lukket. Termokoppen fra Aya&Ida er lavet til at holde din drik varm på farten, men hvor der samtidig er tænkt over at den skal kunne drikkes indenfor rimelig tid.

    Hold samtidig din morgengrød eller middagsmad varm, med Food’ie fra Aya&Ida.

Termobeholder til mad

Tilføj til kurv