Termokop

kr.219.00kr.239.00

Undgå at skulle bekymre dig om kaffe i tasken. Cup2Go holder 100% tæt, når den er lukket. Termokoppen fra Aya&Ida er lavet til at holde din drik varm på farten, men hvor der samtidig er tænkt over at den skal kunne drikkes indenfor rimelig tid.

Hold samtidig din morgengrød eller middagsmad varm, med Food’ie fra Aya&Ida.

Andre køber også:
Stof kaffefilter
1 × Stof kaffefilter, 3 stk

På lager

kr.55.00
Genanvendeligt tefilter i stof
kr.35.00
Genanvendelige kaffefilter i rustfrit stål
kr.75.00
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Cup2Go, som er Aya&Ida’s bud på en termokop, er både flot og praktisk. Den er udviklet til at have din kaffe eller te med på farten, men hvor der er tænkt over, at det skal være muligt at drikke indenfor rimelig tid. Derfor fungerer den ikke som andre termokopper og flasker, som er lavet til at holde drikken varm i så lang tid som muligt. Derimod vil temperaturen falde med cirka 10 grader hver halve time.

Koppen er lavet med dobbeltvæggede sider, som er beklædt med et kobberlag. Dette sikrer at koppen ikke bliver varm, og at du derfor sagtens kan holde den. Samtidig har termokoppen et praktisk låg, som sagtens kan håndteres med en hånd. Allervigtigst skal du ikke bekymre dig om at have koppen med i tasken. Den holder 100% tæt, så længe du har lukket den ordentligt.

Denne termokop fra Aya&Ida, er derfor et fornuftigt valg til en kop at have med på farten. Den kan samtidig bruges i løbet af dagen til opfyldning, og er derved et godt alternativ til engangskrus, ofte med låg i plastik.

Du kunne også være interesseret i...

  • kr.259.00

    Tag din mad med på farten, med denne smarte termobeholder fra Aya&Ida. Food’ie kan indeholde 500 ml, og holder varmt i otte timer eller koldt i 12 timer. Food’ien er lavet i fødevaregodkendt rustfrit stål, og er fuldstændig fri for BPA, BPS og blødgørende stoffer.

    Brug en drikkeflaske og tag også din morgenkaffe med på farten med Cup2Go fra Aya&Ida.

Termokop

Tilføj til kurv