Om Naturvenlig

Om Naturvenlig

Naturvenlig.dk er en webshop som er startet for at hjælpe danskere med at ændre deres forbrugsvaner. Vores hjemmeside er påbegyndt af to unge entreprenører – som følge af at vi selv begyndte at finde bæredygtige og miljøvenlige produkter til vores hverdage.

Det syntes vi fungerede rigtigt godt, om det var genanvendeligt bagepapir når vi skulle bage, eller blot det at genbruge et metal sugerør hver gang vi skulle have noget at drikke. Derfor ville vi gerne hjælpe andre med at gøre det samme. For vi kunne høre på venner og bekendte at de også gik med tankerne om en mere bæredygtig hverdag.

Derudover vil vi gerne sætte fokus på store globale problemer, ved at adressere at alle kan hjælpe til – ved blot at ændre enkelte produkter i hverdagen.

En grønnere hverdag, en dag ad gangen.

Vores motto er: En grønnere hverdag, en dag ad gangen. Det betyder kort og godt at med små skridt hver dag, kan vi sammen nå langt. Det kan være svært at overskue mange af de miljøproblemer som eksisterer rundt omkring i verden. Det er alt fra skovbrande i Amazonas, til plastik i mavesækken på de dyr som svømmer rundt i verdens have.

Vi ønsker at hjælpe ved at give vores kunder de bedste forudsætninger for at ændre deres forbrugsmønstre. For hvert sekund der går, bliver der cirka produceret 8 tons plastik, og det er altså udelukkende fordi at der er efterspørgsel på det. Med vores produkter, kan vi formindske plastik forbruget, samtidig med at vi kan opfylde efterspørgslen, det er bare med miljøvenlige produkter i stedet.

Så hvorfor ikke prøve at hoppe med på miljøvognen, og ændre dine forbrugsmønstre? Man kan jo altid starte småt ud, f.eks. kunne det være en mulighed at skifte dine plastik sugerør ud med bambus eller metal.

Vi er også på de sociale medier, så kontakt os endelig, hvis i har nogle spørgsmål, en god historie til hvordan i gør noget godt for planeten eller måske har et god nyhed.

Naturvenlig.dk kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til os, eller til nogle af vores miljøvenlige produkter er du mere end velkommen til at kontakte os:

Telefon: 3113 5300

E-mail: info@naturvenlig.dk