Genanvendeligt bagepapir

Out of Stock

kr.124.00

Nyt produkt kommer snart!

Med genanvendeligt bagepapir, gør du ikke kun miljøet en tjeneste. På sigt sparer du også selv penge på at genbruge dit bagepapir. Du kan tørre det af med en klud efter brug, eller vaske det når du synes det trænger til det. Hvis du behandler det ordentligt holder det længe.

Prøv også et genanvendeligt metal sugerør eller et Bee’s Wrap startsæt til madindpakning.

Bagepapiret måler 40 x 30 cm.

Ikke på lager

Beskrivelse

Genanvendeligt bagepapir er lavet af , som gør at bagepapiret mere holdbart. Dette gør at det kan genbruges mange gange, hvilket er godt for miljøet. Det kan holde til temperaturer op imod 250 grader, men bør ikke bruges til højere temperaturer end de som anvendes i en normal ovn.

Hvorfor købe genanvendeligt bagepapir?

I stedet for at købe engangs bagepapir kan du bruge genanvendeligt bagepapir mange gange. Præcis hvor mange gange bagepapiret kan genavendes er op til dig, da det afhænger meget af hvordan du behandler det. Hvis du behandler det godt og vasker det efter brug, kan det holde i lang tid. Du bør dog ikke bruge dine skarpe knive til at skære i ting på bagepapiret, da det ikke kan holde til det i længden. Med god pleje af det genanvendelige bagepapir kan du slippe for at skulle købe nyt bagepapir i lang tid. Det er både godt for miljøet og nemt for dig når du er i køkkenet, da du kan bruge det bagepapiret igen og igen og igen!

Kort om genavendeligt bagepapir ved Naturvenlig.dk:

 • Klistrer ikke / Non-Stick
 • Genanvendelig / Reusable
 • 100% PFOA fri – Læs mere om hvad dette betyder her.
 • Vaskbar
 • Varmeresistent
 • ECO-Friendly

 

Når du køber et genanvendligt bagepapir hos Naturvenlig.dk modtager du 1 stk, i målene 33x 40 cm. Derfor passer vores bagepapir perfekt til en standard bageplade (som typisk måler 35 x 40 cm).

Du kan sagtens købe 2 eller 3, i tilfælde af at du skal have flere bageplader i ovnen på samme tid. Vi håber du vælger dette naturvenlige alternativ til din hverdag.

Se også vores andre naturvenlige produkter til køkken.

Du kunne også være interesseret i...

 • Metal sugerør
  kr.11.00kr.15.00

  Med et metal sugerør, får du et sugerør som du kan bruge igen og igen. På den måde vil vores planet blive skånet for unødvendig engangsplastik. Metal sugerøret skal bare renses efter brug, og så er det klar til næste gang du skal bruge et sugerør. Du har også mulighed for at tilkøbe en renser til sugerøret, og en stofpose hvis du vil have det med på farten.

  Sugerøret måler 21,5 cm og kan vælges i flere forskellige farver.

 • Brødposer Brødposer baguette
  kr.25.00kr.35.00

  Brødposer er et super nemt alternativ at lave, og så vil du være med til at mindske engangsemballage. Tag selv en brødpose med, når du tager til bageren eller i supermarkedet efter brød. Hertil kan du også købe en grøntsagspose, og så behøver du ikke skulle tage engangsposer mere, når du er ude og handle.

  Brødposerne er lavet i GOTS-certificeret bomuld.

  Posen fås i fire størrelser:
  – Den medium pose måler 30×20 cm.
  – Den stor pose måler 30×40 cm.
  – Den XL pose måler 35×48 cm.
  – Posen til baguette måler 16×70 cm.