Tørshampoo pulver

kr.69.00

En tørshampoo udelukkende lavet af naturlige materialer, helt uden aerosoler og plastik. Tørshampoo pulver anbefales til let fedtet hår, imellem hårvaske.

Den stivner ikke håret, hvorved man kan opnå ekstra fylde.

Prøv også vores shampoo bar og balsam bar.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Tørshampoo er i sandhed et mirakelprodukt: den hjælper med at bringe liv tilbage til kedeligt hår, tilføjer volumen og pift, holder fedtet i skak og kan endda fungere som en texturizer. Hvis den eneste tørshampoo, du kender, er aerosol-tørshampoo, er du måske ikke sikker på, hvordan du får mest muligt ud af pulver-tørshampoo. Læs med her i forhold til hvordan du bruger tørshampoo pulver.

Varianter

Tørshampooen kommer i fire forskellige varianter:

  • Blond og lyst hår – med duft
  • Blond og lyst hår – uden duft
  • Mørkt og rødt hår – med duft
  • Mørkt og rødt hår – uden duft

Duften er af frisk kirsebærblomst. Allergener forekommer i æteriske olier.

Anvendelse af tørshampoo pulver

Den bedste måde at påføre tørshampoo er med en børste.

En med tætte, korte børster som denne vil forhindre, at produktet kommer overalt – spilder dine $$ og får “sne” på dine skuldre.
1. Påfør ved dine rødder. Brug din børste til at få noget pudder på hårene (ikke for meget). Påfør derefter i en duppebevægelse på din hovedbund.
2. Distribuer pulveret. Dine fingerspidser er det bedste værktøj til dette job. Sæt fingrene på din hovedbund og pjusk dit hår. Gør det overalt, hvor du har påført pulveret. Gør dette, indtil der ikke er flere pulveragtige pletter tilbage.
3. Børst og/eller style dit hår.

Tips til brug af tørshampoo pulver

Her er vores bedste tips og tricks til at bruge pulver, aerosolfri tørshampoo.

Brug en gammel makeup børste til at påføre pudderet. Dup let ved påføring, bliv ikke for aggressiv! Dette er en meget mere effektiv måde at fordele tørshampooen på, i stedet for at bruge fingrene. Sørg for at bruge en blød børste for at undgå irritation.

Vent ikke til det bliver fedtet. Det kan du godt, men at bruge tørshampooen proaktivt vil hjælpe med at forhindre ophobning af olie på din hovedbund, og i sidste ende hjælpe med at producere mindre olie over tid. Faktisk vil det at bruge det lige efter en vask eller udblæsning, hjælpe med at holde dit hår glad i løbet af de næste par dage, indtil din næste vaskedag. Tørshampoo kan være det sidste trin i din stylingrutine!

Overdriv det ikke! Hvis du bruger for meget tørshampoo, kan selve pulveret opbygge sig og kan forårsage kløe. Hold din hovedbund glad, ved kun at anvende tørshampoo én eller to gange om ugen og holde påføringen let.

Bruges lige efter træning. Din hovedbund producerer ekstra olie under en svedig træning, så det er vigtigt at holde den frisk for at undgå ophobning af olie. Bekæmp enhver unødvendig opbygning ved at påføre tørshampoo i pulverform, når din hovedbund er blevet tør igen.

Påfør lige før sengetid. Vil du vågne op og føle dig frisk? Påføring af tørshampoo inden sengetid giver din hovedbund god tid til at absorbere pudderet, så eventuel fedtethed forsvinder, og du vågner op med nyt liv i håret. Nu er det en måde at vågne op på højre side af sengen!

Hav den altid ved hånden! Pulver tørshampoo er en livredder, når du rejser eller camperer. Du ved aldrig, hvornår du får brug for det! Takket være dens størrelse og bærbarhed kan The Earthling Co.’s pulvertørreshampoo passe i enhver håndbagage, så den kan bruges i en knivspids.

For en mest naturlig hårpleje, prøv også vores shampoo bar og vores balsam bar.