Shampoo bar

kr.85.00

Danskproduceret shampoo bar af mærket Simpelt. Shampoobaren uden duft, er som den første på det danske marked blevet certificeret med AllergyCertified. Shampoo baren fås med eller uden duft.

👍 Passer til alle hårtyper
🌍 Plastikfri
💨 Nem at have med på farten

Prøv også en balsambar, for helt naturlig hårvask eller en tørshampoo pulver.

Andre køber også:
Balsambar
1 × Balsambar

På lager

kr.89.00
kr.19.00
kr.59.00

Beskrivelse

Konceptet med en sæbebar er overhovedet ikke nyt, men en shampoo bar, kan for mange stadig være lidt nyt. Der er de samme fordele i forhold til mindre plastik, og vægt i transporten. Så det er på samme måde en gevinst for miljøet. Samtidig er shampoobaren med naturlig ingredienser, og derfor et godt alternativ for dit hår.

Hvad er en shampoo bar?

Som navnet antyder, er en shampoo bar en shampoo i solid form, som alternativ til den traditionelle hårvask. Den største forskel er, at shampoo barer ofte ikke indeholder de samme ingredienser, som findes i meget flydende shampoo, som nogle gange kan fjerne hårets naturlige olier. I stedet er disse lavet af olier, balsam og skånsomme ingredienser, der er størknet og pakket i en bar form. Mange shampoobarer tilbyder stadig den samme skum, som du ville få fra en flydende shampoo, uden behov for skrappe kemikalier og andre ingredienser.

Hvad er fordelene ved en shampoobar?

Hvis du er vant til at hælde en flydende hårshampoo i dine hænder, kan shampoobarer tage lidt tilvænning.

Så er shampoobarer rent faktisk bedre for dit hår? Som med ethvert produkt skal du finde den rigtige formel til din hår type, for at få de bedste resultater. Når det er sagt, er der masser af fordele ved shampoobaren, og masser af gode grunde til, hvorfor du bør overveje at skifte til disse miljøvenlige alternativer.

1. De sparer vand.

Selvom du stadig har brug for en anstændig mængde vand til at opsæbe, skrubbe og derefter skylle shampooen ud af dit hår, er selve baren ikke lavet med den samme mængde vand, som giver dens flydende shampoo dens konsistens. Fra skabelsesstadiet er shampoobarer øjeblikkeligt bedre for planeten.

2. Mindre vand = mere potente ingredienser.

At være produceret med mindre vand betyder, at der er en højere koncentration af andre ingredienser i baren. Rensemidlerne og balsamerne, kan virke i deres mest potente form uden at blive fortyndet. I det lange løb betyder det, at dit hår får en kraftig dosis af de vigtige ting.

3. Du vil skære ned på plastikforbruget.

Uden væsken er der ikke behov for plastikflasker, som du måske glemmer at genbruge.

4. Stræk dine produkters levetid.

Ligesom flydende shampoo, vil antallet af anvendelser, du kan få fra en shampoobar, i høj grad afhænge af, hvor ofte du vasker dit hår, hvor meget du putter i håret og hvordan du opbevarer din bar mellem brug.

Tip: Lad det ikke ligge et sted, der potentielt kan opsamle vand (dvs. en sæbeskål). Lad det i stedet dræne og tørre inden næste brug.

5. Spar bruseplads.

Du har måske allerede en overflod af naturlige hårplejeprodukter, der ligger langs dit brusebad og dine skabe. En shampoobar betyder, at der er en flaske mindre, du skal bekymre dig om.

6. De er rejsevenlige.

Shampoobarer vil ikke sætte nogen røde flag når du skal ud og flyve, og du skal derfor ikke tænke på hvor meget der må være. Du behøver heller ikke bekymre dig om, at det potentielt lækker ind i din bagage. Du kan også nemt pakke en shampoo bar i din træningstaske, for en ikke-rodet hårvask efter træning.

Skal jeg stadig bruge balsam?

Hvis du har krøllet hår, er svaret altid ja. Regelmæssig brug af en fugtgivende balsam, er afgørende for at holde naturligt hår hydreret, og hjælpe med at holde håret sundt. Balsam hjælper også med at forsegle de nærende ingredienser fra shampoobaren, og hjælper med at gøre redning af håret meget nemmere. Shampoobarer og balsam går hånd i hånd. Du kan endda også få balsam i solid form. Se vores balsambar her.

Hvordan bruger jeg en shampoo bar?

Når du har fundet den rigtige shampoobar til din hår type, kan du nemt introducere den i din vaskedagsrutine. Hvis du nogensinde har brugt en sæbebar på din krop, så kender du øvelsen.

Gør håret vådt i badet. Vand vil hjælpe med at skabe tiltrængt skum. Så få dit hår helt vådt, inden du påfører shampooen.

Fugt baren. Der er ingen grund til at skylle baren i vand, den skal bare lige hurtigt ind under bruseren.

Skum op. Du kan enten skabe noget sæbeskum ved at gnide baren rundt i håndfladen eller gnide den direkte på dit hår. Hvis du vælger det sidste, kan det være nyttigt at skumme i sektioner. På denne måde dækker rensemidlet dit hår grundigt fra rod til spids.

Masser det ind. På samme måde som du ville give dit hår en ordentlig omgang shampoo med en flydende variant, vil du gøre det samme med en bar. Massér shampooen ind i din hovedbund for at fjerne enhver produktophobning ved rødderne, og arbejd den derefter ind i hårstråene ved at klemme hårsektioner mellem dine håndflader og gnide sammen fra top til bund.

Skyl grundigt. Selvom formatet er anderledes, vil du være sikker på, at du får alle rensemidlerne ud af dit hår. Du vil gerne give dit hår en god skylning under vandet for at klare det, så balsamen kan bruges efter.

Shampoo bar med duft

Shampoo bar

Tilføj til kurv