Brødpose

DKK55.00

Tag selv en brødpose med, når du tager til bageren eller i supermarkedet efter brød. Så behøver du ikke skulle have en engangspose, som kun er til at have dit brød med hjem i. Hertil kan du også købe en grøntsagspose, og så behøver du ikke skulle tage engangsposer mere, når du er ude og handle.

Ikke på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Leder du efter et miljøvenligt alternativ til de engangs plastikposer, som man får hos bageren, eller i f.eks. et supermarked? Denne brødpose er svaret. Hvis man tager en brødpose med til bageren eller i et supermarked hver gang man skal ud og handle, kan man spare planeten en masse unødvendig plastik. Udover at du hjælper med at spare plastik, får du også et lækkert og vedholdende produkt som er nem at have med på farten. Brødposen er også rigtig god til at opbevare brød, som man har liggende i køkkenet.

Det er en brødpose i økologisk bomuld, som fungere med en snørelukning i toppen. Efter brug eller når man føler den trænger, kan posen vaskes ved 30 grader og derved bruges igen og igen. Hvis du leder efter flere udskiftninger for at undgå plastikposerne, kan du også kigge på vores “grøntsagspose“. Herved vil du bruge endnu mindre plastik i hverdagen.