Urtekniv med træskaft

Udsolgt

kr.50.00

Urtekniv med træskaft. Denne urtekniv er lavet med træskaft, som passer godt i hånden. Kniven er håndlavet i Tyskland, af mærket Redecker, som har ry for god kvalitet. Så sammen med det skarpe blad fra Solingen, er det den perfekte kniv til grøntsager og urter.

Længde: 17 cm, hvoraf bladet udgør 7,5 cm.

Beskrivelse

En urtekniv med træskaft er et naturvenligt alternativ til hverdagen. Både urteknive især, men generelt mange knive har plastik håndtag. Plastik er dårligt for miljøet, da det er ekstremt svært for naturen at nedbryde. Derfor ser man flere tusinde eksempler på, at plastik ender ude i vandet og skader en masse dyreliv. For at forhindre vores planet i at miste en masse dyreliv, og bare passe på vores planet, bliver vi nød til at skifte plastikken ud med noget mere miljøvenligt. En urtekniv med træskaft er et perfekt eksempel på, hvad man kunne gøre i stedet for brugen af plastik. Det er en kniv som er mindst lige så god som de andre. Den har et håndtag af olieret bøgetræ, hvilket gør at den holder længere end plastik knive, samtidig med at den er meget mere miljøvenlig. Udover at urtekniven med træskaft er bedre for verdenen og miljøet, er det også en kniv med et skarpt snit, som er i rustfri stål. Den kommer i et meget simpelt men elegant design, som ville passe perfekt ind i det moderne køkken.

Du kunne også være interesseret i...

 • Kartoffelskræller -42% Off
  kr.40.00

  Kartoffelskræller fra Redecker lavet i olieret bøgetræ, og med et blad i rustfrit stål. Udover at skåne miljøet ved at købe denne kartoffelskræller, vil du også få en kvalitets skræller med et simpelt og elegant design.

  Længde: 17,5 cm, hvoraf bladet udgør 7,5 cm

  Tilføj til kurv
 • Grydeske i træ
  kr.20.00

  Dette er en grydeske, som er lavet 100 procent af træ, hvilket er godt for miljøet, samtidig med at den er af god kvalitet på grund af det ubehandlede bøgetræ. Dens simple men stadig elegante design, gør at den passer perfekt ind i det moderne køkken.

  Skeen måler 32 cm.

  Tilføj til kurv
 • Spatel i træ
  kr.20.00

  En spatel i træ er det perfekte redskab, som passer direkte ind i det moderne køkken. En spatel som er af ubehandlet bøgetræ, hvilket gør at den er meget simpel og flot, samtidig med at den er meget effektiv. Den er udelukkende lavet af træ, hvilket gør at du kan lave mad med god samvittighed.

  Længde: 29,5 cm

  Tilføj til kurv
Urtekniv med træskaft

Urtekniv med træskaft

kr.50.00

Ikke på lager