Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 500, -

Naturvenlig ferie med glamping

Du tænker meget over dit forbrug og dit gennerelle klimaaftryk, og går meget op i at leve så bæredygtige som muligt. Samtidig kan du godt lide at rejse og opleve nye ting. Det kan nogen gange være svært at finde rundt i det hele, og så er det jo ikke særlig bæredygtigt at flyve.

Hvis du godt kunne tænke dig at droppe flyet, næste gang du skal på ferie, kan du overveje glamping. Det er en form for luksus camping, hvor du kommer ud i naturen og kan slappe af og få nogle oplevelser, men hvor du samtidig har en god seng at sove i. Udover seng, er der oftest mange andre luksus goder, som du ikke har i et normalt telt.

Der er flere fordele ved glamping, når man ser på det fra et klima perspektiv. Først og fremmest er der rigtig mange muligheder for glamping i Danmark, men også i Norden generelt, hvis man gerne vil lidt længere væk. Derudover er det en meget simpel form for oplevelse, der er bundet op på oplevelser i naturen. Du bor bare i et telt, som oftest er placeret et sted i naturen. Så der er ikke det store aftryk i CO2 eller i naturen, på samme måde som andre rejseformer.

Til sidst tror vi på, at jo flere der kommer ud og oplever den skønne natur, jo flere vil der være der passer på den. Her er glamping en oplagt mulighed, til dem der normalt ikke tager på telttur i naturen. Du kan få en fantastisk oplevelse i naturen, selvom du måske oftest elsker at være på luksus ophold.

Så hvad venter du på? Der er glamping ophold til enhver smag. Om du helst vil slappe af, tage på tur i naturen eller godt kan lide at være aktiv i dine ferie, er der helt sikkert en glamping oplevelse, som passer til dig.