Genanvendeligt metalsugerør, flere farver

DKK15.00

Med et sugerør i stål, behøver du ikke at købe sugerør af engangsplastik. Du kan efter brug rense og genbruge sugerøret om og om igen.

Sugerøret måler 21,5 cm og kommer i mange forskellige farver.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Leder du efter et genanvendeligt sugerør, som du kan bruge i stedet for de “normale” plastik sugerør? Så er et sugerør i metal eller stål, alt efter hvem du spørger, et rigtig godt alternativ.

Med et sugerør af stål, får du et sugerør som du kan bruge igen og igen. På den måde vil vores planet blive skånet for en masse unødvendig plastik. Metal sugerøret skal bare renses efter brug, og så er det klar til næste gang du skal bruge et sugerør. Det genanvendelige sugerør af stål, kommer i mange forskellige farver, så du kan frit vælge til enhver lejlighed.

Du har også mulighed for at tilkøbe en renser til sugerøret, og en stofpose hvis du vil have det med på farten. Sugerøret er af rustfri stål og meget vedholdende, så hvis det bliver vasket regelmæssigt kan det bruges i lang tid! Hvis du vil skifte plastik ud og være mere miljøvenlig, er dette genanvendelige sugerør et godt valg. 

Du kunne også være interesseret i...

 • Genanvendelige bambus sugerør

  DKK10.00
  Tilføj til kurv
 • Renser til sugerør

  DKK10.00
  Tilføj til kurv
 • Stofpose til sugerør

  DKK10.00
  Tilføj til kurv