Genanvendelige bambus sugerør

DKK10.00

Bambus sugerør er et godt alternativ til de normale sugerør i plastik. Bambus er en af de planter der vokser hurtigst, og samtidig har bambus en antibakteriel virkning. Sugerørene er helt bionedbrydelige.

Sugerøret bør vaskes før brug.

Sugerøret måler 20,5 cm.

 

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Mange af produkterne på vores hjemmeside indeholder bambus. Dette skyldes at bambus er et af de mest miljøvenlige materialer i hele verden! Bambus er en næsten uudtømmelig ressource her på jorden, grundet dets hurtige vækst, hvilket gør det til et perfekt produktions materiale. Du kan læse meget mere om bambus her; “Hvorfor er bambus godt?”.

Med et bambus sugerør fra naturvenlig, kan du være med til at gå forrest i kampen mod hverdags plastik. Ved at vælge bambus sugerør i stedet for plastik sugerør, vil du spare meget plastik i længden. Det gode ved bambus sugerør er at de kan bruges igen og igen, hvis man vasker dem efter brug.

Udover det, har bambus også en antibakteriel virkning. Det gør at sugerøret holder sig ren, hvis bare man vasker det efter brug. Fordi det er lavet af bambus, er sugerøret naturligvis også 100% bionedbrydelig. Så hvis du vil skifte de normale plastik sugerør ud med et genanvendeligt sugerør, er dette bambus sugerør være et perfekt valg! Du kan også købe en renser, for at holde sugerøret i perfekt stand, og en stofpose hvis du vil have sugerøret med på farten.

Du kunne også være interesseret i...

 • Renser til sugerør

  DKK10.00
  Tilføj til kurv
 • Stofpose til sugerør

  DKK10.00
  Tilføj til kurv
 • Hylster af bambus til tandbørste eller sugerør

  DKK50.00
  Tilføj til kurv