Sugerørs renser

DKK10.00

Sugerørs renser. For at holde dit genanvendelige sugerør rent, så det kan bruges igen og igen, har du brug for en renser til dit sugerør. Denne renser kan bruges til både dit metal sugerør og dit bambus sugerør. Den passer perfekt til den sorte stofpose, sammen med dit sugerør, så du altid kan have den med på farten.

På lager

Beskrivelse

En sugerørs renser som du med fordel kan bruge til dit metal sugerør eller dit bambus sugerør. Sugerørsrenseren kan være med til at hjælpe dig med at holde dine genanvendelige sugerør klar til brug og forlænge deres brugsperiode.

Se også vores stofpose til sugerør som er en god måde at have dine genanvendelige sugerør og din sugerørs renser med på farten.

 

Hvordan rengør jeg mit genanvendelige sugerør?

Rengøring af bambus sugerøret er meget overskueligt. Du kan bruge sugerørsrenseren til at rengøre indersiden af sugerøret, og derefter skylle sugerøret efter med lunken vand. En god vane er at bruge sugerørsrenseren efter hvert brug af dit genanvendelige sugerør. Vær opmærksom på at ved især Sodavand, Kakao og lignende drikke at du skal gøre dit sugerør rent hurtigst muligt efter, for at sikre at dit sugerør kan benyttes i så lang tid som muligt.

 

Hvor længe kan sugerørs renseren forlænge brug af sugerør?

Der er ikke nogen præcis tidsfrist på hvor længe et sugerør kan holde, fordi det også kommer kun an på hvor tit du gør det rent. Hvis sugerøret bliver behandlet godt samtidig med at at du hyppigt anvender vores sugerørsrenser efter brug, kan renseren forlænge dit brug af et genanvendeligt sugerør op mod 10 år.

Du kunne også være interesseret i...

 • Bambus sugerørBambus sugerør i drinks
  DKK10.00

  Med et bambus sugerør fra naturvenlig, kan du være med til at gå forrest i kampen mod unødvendig hverdags plastik. Ved at vælge bambus sugerør i stedet for plastik sugerør, har du et sugerør du kan have med på farten og bruge igen og igen. Udover det, har bambus også en antibakteriel virkning. Fordi det er lavet af bambus, er sugerøret naturligvis også 100% bionedbrydelig. Så hvis du vil skifte de normale plastik sugerør ud med et genanvendeligt sugerør, er dette bambus sugerør et perfekt valg! Du kan også købe en renser, for at holde sugerøret i perfekt stand, og en stofpose hvis du vil have sugerøret med på farten.

  Sugerøret bør vaskes før brug.

  Sugerøret måler 20,5 cm.

   

  Tilføj til kurv
 • Stofpose til sugerør
  DKK10.00

  Stofpose til sugerør. En sort stofpose som passer til dit bambus eller stålsugerør. Med en pose kan du altid have dit sugerør med dig, lige meget om du skal til festival, på ferie eller en tur i parken. Så kan du altid vælge plastiksugerøret fra, og spare planeten for lidt plastik.

  Passer perfekt med vores metal sugerør eller vores bambus sugerør.

  Tilføj til kurv
 • Metal sugerør
  DKK11.00DKK15.00

  Med et metal sugerør, får du et sugerør som du kan bruge igen og igen. På den måde vil vores planet blive skånet for unødvendig engangsplastik. Metal sugerøret skal bare renses efter brug, og så er det klar til næste gang du skal bruge et sugerør. Du har også mulighed for at tilkøbe en renser til sugerøret, og en stofpose hvis du vil have det med på farten.

  Sugerøret måler 21,5 cm og kan vælges i flere forskellige farver.