Sugerørs renser

kr.10.00

Et genanvendelige sugerør skal selvfølgelige holdes rent, så det kan bruges igen og igen. Derfor har du brug for en renser til dit sugerør. Denne renser kan bruges til både dit metal sugerør og dit bambus sugerør. Den passer perfekt til din stofpose, sammen med dit sugerør, så du altid kan have den med på farten.

prisen er for en renser.

På lager

Andre køber også:
1 × Genanvendeligt bagepapir
Farve
kr.100.00
Mølkugler lavet af cedertræ
kr.39.00

Beskrivelse

En sugerørs renser som du med fordel kan bruge til dit metal sugerør eller dit bambus sugerør. Sugerørsrenseren gør det utroligt nemt at rengøre dine genanvendelige sugerør, så de altid er klar til brug. Brug gerne renseren lige efter brug, for at gøre det så nemt som muligt at rengøre.

Se også vores stofpose til sugerør som er en god måde at have dine genanvendelige sugerør og din sugerørs renser med på farten.

Hvordan rengør jeg mit genanvendelige sugerør?

Rengøring af de genanvendelige sugerør er meget overskueligt. Du kan bruge en sugerørsrenser til at rengøre indersiden af sugerøret, og derefter skylle sugerøret efter med lunken vand. En god vane er at bruge sugerørsrenseren, efter hvert brug af dit genanvendelige sugerør. Vær opmærksom på at ved især Sodavand, Kakao og lignende drikke, skal du gerne gøre dit sugerør rent hurtigst muligt efter, da det ellers godt kan blive lidt besværligt at få dit sugerør rent.

Hvor længe holder mit sugerør, og gør det nogen forskel at bruge en sugerørs renser?

Der er ikke nogen præcis tidsfrist på hvor længe et sugerør kan holde, fordi det også kommer an på hvor tit du gør det rent. Hvis sugerøret bliver behandlet godt, samtidig med at at du hyppigt anvender en sugerørsrenser efter brug, kan det leve længe. Generelt set kan du bruge metal sugerør længere tid, end man normalt vil bruge et bambus sugerør. En sugerørs renser, hjælper dog i begge tilfælde med at holde sugerøret rent. Dit sugerør kan sagtens bruges længe uden en renser, men det hjælper på ens egne tanker omkring hvor rent det er, at man ved det er rengjort indvendigt.

Du kunne også være interesseret i...

 • Metal sugerør - 67 % Off
  kr.5.00

  Med et metal sugerør, får du et sugerør som du kan bruge igen og igen. På den måde vil vores planet blive skånet for unødvendig engangsplastik. Metal sugerøret skal bare renses efter brug, og så er det klar til næste gang du skal bruge et sugerør. Du har også mulighed for at tilkøbe en renser til sugerøret, og en stofpose hvis du vil have det med på farten.

  Sugerøret måler 21,5 cm og kan vælges i flere forskellige farver.

 • Bambus sugerør -50% Off
  kr.5.00

  Med et bambus sugerør fra naturvenlig, kan du være med til at gå forrest i kampen mod unødvendig hverdags plastik. Ved at vælge bambus sugerør i stedet for plastik sugerør, har du et sugerør du kan have med på farten og bruge igen og igen. Udover det, har bambus også en antibakteriel virkning. Fordi det er lavet af bambus, er sugerøret naturligvis også 100% bionedbrydelig. Så hvis du vil skifte de normale plastik sugerør ud med et genanvendeligt sugerør, er dette bambus sugerør et perfekt valg! Du kan også købe en renser, for at holde sugerøret i perfekt stand, og en stofpose hvis du vil have sugerøret med på farten.

  Sugerøret bør vaskes før brug.

  Sugerøret måler 20,5 cm.

   

Sugerørs renser

Sugerørs renser

Tilføj til kurv